Υπηρεσίες e-mail marketing και Newsletter

Γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα απ’ τα αποτελεσματικότερα εργαλεία του digital marketing; Με τις υπηρεσίες e-mail marketing μας, δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε έξυπνες καμπάνιες e-mail για να ενημερώσουμε το κοινό σας και να βρούμε νέους πιθανούς πελάτες, άρα και παραπάνω πωλήσεις για την επιχείρησή σας.

Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy

Προώθηση στα social media

Προώθηση στα social media ειδικά πάνω στους στόχους σας

Ενημερώστε το κοινό και τους πελάτες σας με Newsletters

Σκεφτείτε μια επιχείρηση που σας κρατά ενήμερους για τα νέα, το περιεχόμενό της, τις προσφορές της, τα νέα προϊόντα της και άλλα. Αυτό, όχι μόνο αυξάνει την εμπιστοσύνη προς το συγκεκριμένο brand, αλλά και τις πιθανότητες να εκμεταλλευτεί ο χρήστης τις ευκαιρίες.

Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει ενημερωτικά newsletters, που θα κρατούν το κοινό σας σε “εγρήγορση” για όλα τα νέα της επιχείρησής σας. Διατηρώντας έτσι το πελατολόγιό σας και μετατρέποντας ευκολότερα τους οπαδούς σας σε κανονικούς πελάτες.

Παρακολουθούμε επίσης συνεχώς, κάθε καμπάνια e-mail marketing, και σε περίπτωση που δεν εμφανίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα, την αναπροσαρμόζουμε βάσει δεικτών και δεδομένων.

Βρείτε νέους πιθανούς πελάτες με ισχυρά lead magnets

Τα lead magnets είναι υλικό ή φόρμες που σκοπεύουν στο να “πάρουν” το e-mail των χρηστών που επισκέπτονται το websites σας. Στη συνέχεια, στοχεύουμε αυτούς τους χρήστες με διαφορετικά προωθητικά e-mails, ώστε να τους μετατρέψουμε σε πελάτες σας.

Η παραπάνω διαδικασία, χτίζεται εναρμονισμένα με τα χαρακτηριστικά των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να τους μετατρέψουμε σε leads. Δηλαδή σε δυνητικούς πελάτες.

Αυτοματισμοί e-mail marketing

Οι αυτοματισμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί σε μια στρατηγική μάρκετινγκ που περιλαμβάνει την αποστολή e-mails.

Μπορούμε να στήσουμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες που κρατούν τους δυνητικούς πελάτες σας “αγκιστρωμένους” στο site και το brand σας, αποστέλλοντας e-mails σε τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς εσείς να συμμετέχετε ενεργά στη διαδικασία δημιουργίας και αποστολής.

Για παράδειγμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αυτόματη διαδικασία abandoned cart με την οποία κάθε φορά που ένας πελάτης δεν ολοκληρώνει την παραγγελία στο e-shop σας, θα δέχεται ένα e-mail στον προσωπικό του λογαριασμό με τα προϊόντα που άφησε στο καλάθι.

Με τους αυτοματισμούς καταφέρνουμε να έχουμε τον ενδιαφερόμενο για το brand σας συνεχώς σε μια διαδικασία ενεργοποίησης, εξοικειώνοντάς τον με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Συμμαχούμε με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε διαφορετικούς κλάδους

Στην InDesignWebs κατανοούμε τις διαφορετικές ανάγκες αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση, είτε είναι μικρή, είτε μεγάλη. Για αυτό το λόγο, αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας με τον ίδιο τρόπο, εφαρμόζοντας τις ίδιες βέλτιστες πρακτικές.

Σεβόμαστε κάθε επιχειρηματία που προσπαθεί για το καλύτερο και αναπτυσσόμαστε μαζί με τις ισχυρές συνεργασίες τις οποίες χτίζουμε. Μαζί θα βαδίσουμε στον ψηφιακό κόσμο, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και βρίσκοντας digital λύσεις στα προβλήματά σας.

Contact Form

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα