Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Στην InDesignWebs αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, γνωστό ως SEO. Στόχος του SEO είναι να αυξηθούν οι οργανικές επισκέψεις στο site σας μέσω της αναζήτησης. Τόσο απλά.

Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO & Προώθηση e-shop

Υπάρχει ένας καλύτερος και πιο σωστός τρόπος να κάνετε SEO. Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

1. Keyword Research

Για κάθε σελίδα του site σας, πραγματοποιούμε μια αναλυτική έρευνα και καταλήγουμε σε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις (keywords) στα οποία θα στοχεύσουμε. Έτσι, η συγκεκριμένη σελίδα αρχίζει να κερδίζει κατάταξη για το στοχευμένο keyword, εμφανιζόμενη όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε εργαλεία και προγράμματα με επικαιροποιημένα στοιχεία και πληροφορίες, ενώ παράλληλα αναλύουμε τον ανταγωνισμό και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαδικασία ανεύρεσης των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών.

2. Δημιουργία Περιεχομένου (Content Creation)

Το σχετικό και αυθεντικό περιεχόμενο είναι ζωτικής σημασίας για το SEO. Αφού ολοκληρώσουμε το keyword research, προχωράμε στη δημιουργία περιεχομένου βασισμένου σε αυτά τα keywords. Η Google ελέγχει κάθε σελίδα του site σας για να εξακριβώσει αν το περιεχόμενο είναι σχετικό με το θέμα της σελίδας.

Εμπλουτίζουμε τη σελίδα σας με πρωτότυπο και πολύτιμο περιεχόμενο που έχει άμεση σχέση με το αντικείμενό της, πάντα με γνώμονα την καλύτερη κατάταξη του site σας στη Google.

3. On-Site SEO

Η “υγεία” της ιστοσελίδας σας είναι σημαντικός παράγοντας για την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Για αυτό, πραγματοποιούμε ένα λεπτομερές SEO audit στην ιστοσελίδα σας, εντοπίζοντας και διορθώνοντας προβλήματα.

Γνωρίζοντας την κατασκευή μιας ιστοσελίδας από το μηδέν, μπορούμε να αναδείξουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που δεν θα βρείτε με έναν απλό έλεγχο μέσω δωρεάν εργαλείων. Οι τίτλοι, η ταχύτητα φόρτωσης, τα links σε άλλες σελίδες σας και οι εικόνες είναι κάποια από τα πιο συνήθη σημεία που ελέγχουμε.

4. Off-Site SEO

Το Off-Site SEO αναφέρεται στις ενέργειες που γίνονται εκτός της ιστοσελίδας σας για να χτιστεί ένα σωστό backlink profile.

Τα backlinks είναι σύνδεσμοι από άλλες σελίδες προς τη δική σας, που ουσιαστικά την προτείνουν. Έτσι, η Google εμπιστεύεται περισσότερο τη σελίδα σας, βελτιώνοντας την κατάταξή της στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Στη διαδικασία χτισίματος των links, είναι σημαντικό να αποκτούμε backlinks από πολλές διαφορετικές και έμπιστες ιστοσελίδες.

5. Local SEO

Το Local SEO αφορά τις ενέργειες που φέρνουν μια εταιρεία πρώτη στα τοπικά αποτελέσματα της Google. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να στοχεύετε σε τοπικά αποτελέσματα παρά σε γενικά, καθώς είναι πιο αποτελεσματική μέθοδος για να βελτιώσετε την κατάταξή σας και σε συντομότερο χρόνο.

Η επιτυχία του Local SEO βασίζεται στη σωστή στόχευση λέξεων-κλειδιών, προσεκτικά επιλεγμένων για να ενισχύσουν την παρουσία σας σε αναζητήσεις με βάση την τοποθεσία. Σημαντικό στοιχείο είναι και η εγγραφή στο Google My Business και η σωστή διαχείρισή του.

6. Report & Monitor

Οι ενέργειες του SEO δεν αποτελούν μια μεμονωμένη προσπάθεια που γίνεται εφάπαξ. Οι νέες τεχνολογίες και τα updates απαιτούν συνεχείς παραμετροποιήσεις και νέες τεχνικές στη δημιουργία περιεχομένου.

Στην InDesignWebs, ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες εξελίξεις και είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε κι εσείς μία θέση υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε συχνά για την κατάταξη του site σας και να προτείνουμε λύσεις βασισμένες στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές βελτιστοποίησης SEO.

Contact Form

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα