Διαφήμιση στα Social Media

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στα social media, δημιουργώντας και διαχειρίζοντας πλήρως τις διαφημιστικές καμπάνιες σας σε διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα. Προσελκύουμε έτσι νέους δυνητικούς πελάτες, αυξάνουμε τις πωλήσεις, ενδυναμώνουμε το brand σας και σας φέρνουμε πιο κοντά στους στόχους σας.

Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy

Social Media Ads

Στοχευμένη διαφήμιση στα social media για μέγιστα αποτελέσματα

Αποτελεσματική διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει ότι το μήνυμα της επιχείρησής σας θα φτάσει στον κατάλληλο χρήστη. Μόνο έτσι κάθε καμπάνια θα αποδώσει στο μέγιστο, που είναι και ο στόχος μας.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του social media advertising είναι ότι μπορούμε να στοχεύουμε σε κοινό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το φύλο, η ηλικία και τα ενδιαφέροντα του κοινού σας.

Η έμπειρη social media marketing (SMM) ομάδα μας θα βελτιστοποιήσει κάθε διαφημιστική καμπάνια σας στα κοινωνικά δίκτυα, προσαρμόζοντάς την στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Έτσι, οι διαφημίσεις σας θα φτάσουν στους σωστούς ανθρώπους, που είναι και οι πιθανοί πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε το μέγιστο δυνατό κέρδος για την αρχική σας επένδυση (ROI).

Προώθηση στα social media

Προώθηση στα social media ειδικά πάνω στους στόχους σας

Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικούς στόχους και ανάγκες, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής της και τον τομέα δραστηριότητάς της. Μέσω των social media ads, μπορούμε να συνθέσουμε την ιδανική καμπάνια που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να επιτύχει ευκολότερα τους στόχους της.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις κατηγορίες διαφημίσεων στα social media για την επιχείρησή σας, προσαρμόζοντας τις στόχοι και τις ανάγκες σας. Θέλετε να αυξήσετε το brand awareness και να ενισχύσετε το κοινό σας; Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω social media; Μπορούμε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε την αντίστοιχη στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας.

Social Media Ads by InDesignWebs

Τι ακριβώς σημαίνει διαφήμιση μέσω social media από την InDesignWebs

Αναλαμβάνουμε πλήρως τη σχεδίαση και τη διαχείριση των διαφημίσεών σας, καθώς επίσης και την ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ που προσαρμόζεται στους στόχους σας. Από τη δημιουργία ελκυστικών γραφικών και τη σύνταξη κειμένων, μέχρι τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας, τη βελτιστοποίηση των καμπανιών σας και τη συνεχή παρακολούθησή τους.

Μετά από συνομιλία για την επιχείρησή σας, το brand και τις ανάγκες σας, η ομάδα μας ξεκινά όλες τις αναγκαίες δράσεις για την έναρξη, τη βελτιστοποίηση και την παρακολούθηση της καμπάνιας σας.

Αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησής σας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Από διαφημίσεις στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube κλπ.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε επίσης την προώθηση επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους και με διαφορετικά αντικείμενα. Έχουμε εμπειρία στη διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών για εκατοντάδες διαφορετικά brands, από επιχειρήσεις στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου έως εταιρείες παροχής υπηρεσιών.

Τι ακριβώς κάνουμε για εσάς

Τι ακριβώς κάνουμε για εσάς

Στη InDesignWebs, συνθέτουμε μια εξειδικευμένη στρατηγική προώθησης που ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις ανάγκες και τους στόχους σας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείτε.

Με δημιουργία λογαριασμού στο FB Business Manager, διαχειριζόμαστε τις διαφημίσεις σας με εξειδικευμένα εργαλεία και ενεργοποιούμε το Facebook Pixel στο e-shop και το website σας για ακριβέστερη παρακολούθηση των αποτελεσμάτων.

Δημιουργούμε καταστήματα προϊόντων σε Facebook και Instagram, ενώ η καμπάνια σας σχεδιάζεται εξολοκλήρου από την αρχή, χρησιμοποιώντας ελκυστικά γραφικά και κείμενα που προσελκύουν την προσοχή των χρηστών.

Παρέχουμε στατιστικά για να βελτιώνουμε συνεχώς τη διαφημιστική σας καμπάνια και συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών και αντικειμένων, παρέχοντας λύσεις που προκύπτουν από την εμπειρία μας και τις βέλτιστες πρακτικές του digital marketing.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε μέσω των διαδικτυακών και κοινωνικών δικτύων, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Contact Form

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα