Διαχείριση Social Media με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, η επιχείρησή σας διαθέτει ήδη υποψήφιους πελάτες, τους οποίους απλά χρειάζεται να κερδίσει με τις σωστές κινήσεις. Με τη διαχείριση social media, ενισχύουμε την online παρουσία της επιχείρησής σας, προσεγγίζουμε το σωστό κοινό και δυναμώνουμε το ενδιαφέρον για το brand σας.

Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy

Social Media

Τι είναι η διαχείριση social media;

Η διαχείριση των λογαριασμών στα social media της επιχείρησής σας αποσκοπεί στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς της, την προώθησή της και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με το κοινό σας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη του brand σας.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούμε πλούσιο και ελκυστικό περιεχόμενο για τις σελίδες σας, εκτελούμε στοχευμένες διαφημίσεις και διαμορφώνουμε τη στρατηγική επικοινωνίας σας.

Κάθε επιχείρηση διαθέτει τη δική της μοναδική φωνή, η οποία όμως μπορεί να χαθεί στον θόρυβο του ψηφιακού κόσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσπαθούμε να κάνουμε την επιχείρησή σας να ακουστεί δυνατότερα, να μεταφέρει το κατάλληλο μήνυμα στο ιδανικό κοινό και να δημιουργήσει πιστούς οπαδούς.

Προώθηση στα social media

Προώθηση στα social media ειδικά πάνω στους στόχους σας

Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικούς στόχους και ανάγκες, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής της και τον τομέα δραστηριότητάς της. Μέσω των social media ads, μπορούμε να συνθέσουμε την ιδανική καμπάνια που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να επιτύχει ευκολότερα τους στόχους της.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις κατηγορίες διαφημίσεων στα social media για την επιχείρησή σας, προσαρμόζοντας τις στόχοι και τις ανάγκες σας. Θέλετε να αυξήσετε το brand awareness και να ενισχύσετε το κοινό σας; Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω social media; Μπορούμε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε την αντίστοιχη στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας.

Social Media Marketing

Social Media Marketing με κέντρο τους δικούς σας στόχους

Κεντρική αξία μας είναι ο σεβασμός προς τις μοναδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης. Προσαρμόζουμε λοιπόν το πλάνο social media που εκπονούμε, ώστε να αντανακλά αποκλειστικά τη φύση της δικής σας επιχείρησης.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους διαχειριστές social media, οι οποίοι έχουν εξειδίκευση στη διαχείριση λογαριασμών διαφορετικών επιχειρήσεων και παρακολουθούν στενά τις τελευταίες τάσεις του digital marketing. Με μια ομάδα που αποτελείται από marketers, γραφίστες, διαχειριστές social media, copywriters κ.ά., είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε την online παρουσία της επιχείρησής σας.

Με τη διαρκή υποστήριξή μας και τη δημιουργία μιας στρατηγικής βήμα – βήμα, σας παρέχουμε τα εργαλεία για να επιτύχετε τους δικούς σας στόχους.

Social Media by InDesignWebs

Τι σημαίνει διαχείριση social media από την InDesignWebs

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις απαραίτητες ενέργειες social media management και σχεδιάζουμε το ιδανικό marketing plan για εσάς. Έτσι, εσείς μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο σας αλλού και να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin, Youtube και γενικά οποιαδήποτε πλατφόρμα ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση.

Τι ακριβώς κάνουμε για εσάς

Τι ακριβώς κάνουμε για εσάς

Αναλύουμε εκτενώς τους ανταγωνιστές σας και ορίζουμε το ιδανικό κοινό σας, καθώς και το κατάλληλο ύφος επικοινωνίας.

Καθορίζουμε μια στρατηγική που προσαρμόζεται στους στόχους σας και διεξάγουμε διαγωνισμούς και διανομές δώρων.

Δημιουργούμε περιεχόμενο που είναι ελκυστικό (κείμενα, γραφικά κ.λπ.) με σκοπό να αναπτύξουμε σχέσεις με το κοινό σας και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του.

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε ένα κατάλληλο πλάνο για διαφημίσεις στα social media, με σκοπό να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κοινό.

Παρέχουμε τα απαραίτητα στατιστικά για να βελτιώνουμε διαρκώς τη διαχείριση των λογαριασμών σας.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την προσεγμένη και επιτυχημένη παρουσία της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα είμαστε οι σύμμαχοί σας σε αυτό το ταξίδι, παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα για να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Ως εταιρεία διαχείρισης social media, θεωρούμε τον εαυτό μας τον συνοδοιπόρο σας σε αυτό το ταξίδι. Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε μεγάλη εταιρεία, η ομάδα μας είναι εκεί για να καλύψει τις ανάγκες σας. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα κάθε brand και παρέχουμε ευέλικτα πακέτα που προσαρμόζονται στο budget, τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Contact Form

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα