Διαφήμιση στη Google για εύρεση νέων πελατών

Κάθε μέρα, οι χρήστες πραγματοποιούν αμέτρητες αναζητήσεις στη Google για να βρουν προϊόντα ή υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Με τη διαφήμιση στη Google, μέσω των Google Ads (πρώην AdWords), δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας, προσελκύοντας νέους πελάτες που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες όπως τα δικά σας.

Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy Design & Branding Web Development Mobile Application Web Application SEO Optimization Product Design UX/UI Strategy

Google Ads

Καμπάνιες Google Ads για μέγιστη απόδοση επένδυσης

Κάθε καμπάνια Google Ads είναι ουσιαστικά μια επένδυση του προϋπολογισμού σας. Η διαφήμισή σας πρέπει να φτάσει στους κατάλληλους ανθρώπους, να μεταδώσει το σωστό διαφημιστικό μήνυμα και να τους παρακινήσει να κάνουν κλικ.

Η έμπειρη ομάδα μας στο digital marketing μπορεί να βελτιστοποιήσει τις καμπάνιες σας, αυξάνοντας το ποσοστό κλικ (click-through rate) και επιτυγχάνοντας τα μέγιστα δυνατά ROAS με το ελάχιστο δυνατό CPC (κόστος ανά κλικ).

Παρακολουθούμε συνεχώς τις καμπάνιες σας, διαχειριζόμαστε τον προϋπολογισμό σας και αναλύουμε δεδομένα από το Google Analytics, προσαρμόζοντας τη βελτιστοποίηση όποτε χρειάζεται.

Search, Display, Video

Διαχειριζόμαστε διαφημίσεις όλων των ειδών - Search, Display, Video

Η δύναμη της διαφήμισης PPC (pay per click), όπως τα Google Ads, δεν περιορίζεται μόνο στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την προβολή της επιχείρησής σας μέσω οποιουδήποτε είδους διαφήμισης Google:

  • Διαφημίσεις αναζήτησης (Search Ads): Εμφανίζονται στα αποτελέσματα της Google όταν κάποιος αναζητήσει σχετική λέξη-κλειδί (keyword).
  • Display Ads: Διαφημίσεις προβολής/εικόνων που εμφανίζονται σε άλλα sites.
  • Video Ads: Διαφημίσεις που εμφανίζονται στα βίντεο του YouTube.

Ανάλογα με τις ανάγκες, το είδος της επιχείρησης και το κοινό σας, θα συνθέσουμε την ιδανική στρατηγική διαφήμισης (advertising strategy) για το μέγιστο δυνατό ROI (απόδοση επένδυσης).

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πλάνο.

Google Ads Account

Διαχειριζόμαστε Google Ads Accounts διαφορετικών μεγεθών και επιχειρήσεων

Στην InDesignWebs σεβόμαστε κάθε επιχειρηματία που θέλει το καλύτερο για την επιχείρησή του. Για εμάς, επιτυχία είναι να μεγαλώνουμε μαζί με τους πελάτες μας. Αυτή είναι και η βασική μας φιλοσοφία ως web και marketing agency, έχοντας ολοκληρώσει εκατοντάδες διαφορετικά projects.

Η ομάδα μας εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές και συντάσσει την ιδανική στρατηγική για εσάς, είτε η επιχείρησή σας είναι μικρή είτε μεγάλη. Διαχειριζόμαστε διάφορα budgets με την ίδια προσοχή, επιδιώκοντας το μέγιστο δυνατό όφελος για τους πελάτες μας.

Αναλαμβάνουμε επίσης τη διαχείριση λογαριασμών Google Ads για επιχειρήσεις διαφόρων ειδών και κλάδων, όπως e-shops και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών από διαφορετικά industries.

Google Ad

Πώς προσεγγίζουμε τη διαφήμιση στη Google

Βασική μας φιλοσοφία είναι η κατανόηση της κάθε επιχείρησης και των ιδιαίτερων αναγκών και ευκαιριών που υπάρχουν. Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, άλλωστε.

Για αυτόν τον λόγο ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο σύστημα:

  1. Ανάλυση Επιχείρησης και Αγοράς: Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες και στόχους της επιχείρησής σας, καθώς και την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε.
  2. Σύνταξη Στρατηγικής: Δημιουργούμε μια εξατομικευμένη στρατηγική διαφήμισης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και αξιοποιεί τις ευκαιρίες της αγοράς.
  3. Δημιουργία Καμπανιών: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καμπάνιες Google Ads που στοχεύουν στους σωστούς χρήστες, μεταδίδοντας το κατάλληλο μήνυμα.
  4. Βελτιστοποίηση και Παρακολούθηση: Παρακολουθούμε συνεχώς τις καμπάνιες σας, αναλύουμε τα δεδομένα από το Google Analytics και προσαρμόζουμε τη στρατηγική για βέλτιστα αποτελέσματα.
  5. Αξιολόγηση Απόδοσης: Αξιολογούμε την απόδοση των καμπανιών και παρέχουμε λεπτομερείς αναφορές, εξασφαλίζοντας ότι πετυχαίνουμε τα μέγιστα δυνατά ROI (Return on Investment).
Contact Form

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα