I N D E S I G N W E B S

Loading

Wedding Services

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον γάμο σας μοναδικό, ψηφιακό και αξέχαστο!

What We Do

Ιδανικές λύσεις για την μέρα του γάμου

Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, επιθυμείτε να κάνετε κάθε στιγμή μοναδική και αξέχαστη. Οι υπηρεσίες μας σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία γάμου, ενσωματώνοντας την προηγμένη τεχνολογία με την ρομαντική αισθητική. Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και δημιουργήστε μια μοναδική ιστορία αγάπης.

  • QR Code Wedding
  • Wedding Website​
  • Digital Προσκλητήριο
QR Code Wedding

Η νέα εποχή του γάμου έχει ένα όνομα: QR Code Wedding.

Η νέα εποχή του γάμου έχει ένα όνομα: QR Code Wedding. Προσφέρουμε εξελιγμένα QR codes που ενσωματώνονται στις προσκλήσεις σας. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να σκανάρουν αυτόν τον κώδικα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως η τοποθεσία του γάμου, το πρόγραμμα, ακόμη και να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια ή κληρώσεις.

Οι κωδικοί QR μπορούν να εκσυγχρονίσουν διάφορες πτυχές του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του γάμου σας. Μπορούν να απλοποιήσουν την ανταλλαγή πληροφοριών, να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών και ακόμη και να συμβάλουν στο μοναδικό στυλ του γάμου σας.

Κωδικοί QR τοποθεσίαςΕμφανίζει τον χώρο του γάμου σε χάρτηΚάρτα οδηγιών γάμου
Κώδικες QR συμβάντωνΠληροφορίες για τις προγαμιαίες εκδηλώσειςSave-the-Dates
Ψηφιακά διαγράμματα καθισμάτωνΔείξτε στους καλεσμένους πού θα καθίσουνΔεξίωση γάμου
Προγράμματα γάμου QR CodesΑναλυτικό πρόγραμμα της γαμήλιας τελετήςΒιβλίο τελετής
Διαδραστικά μενούΜια λίστα με φαγητά, ποτά ή τραγούδια για τη βραδιάΤραπέζια υποδοχής
Μπομπονιέρες γάμουΈνα ευχαριστήριο σημείωμα ή ένα μικρό δώροΕτικέτα εύνοιας
Wedding Website

Δημιουργήστε ένα προσωπικό χώρο στο διαδίκτυο για τον γάμο σας.

Το wedding website μας προσφέρει έναν εύκολο και ευέλικτο τρόπο να μοιραστείτε την ιστορία σας, φωτογραφίες, και πληροφορίες για την μεγάλη ημέρα. Επίσης, παρέχει λειτουργίες RSVP για την άμεση επικοινωνία με τους καλεσμένους.

Digital Προσκλητήριο

Αφήστε πίσω τα παραδοσιακά προσκλητήρια και υιοθετήστε την ψηφιακή εποχή με τα digital προσκλητήρια μας.

Κατασκευασμένα με λεπτομέρεια και πρωτοτυπία, τα προσκλητήρια μας θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας με τον σύγχρονο σχεδιασμό τους.

Ποιος είπε ότι τα προσκλητήρια γάμου πρέπει να εκτυπώνονται;

Το paperless προσκλητήριο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα με ομορφιά και καλαισθησία εφάμιλλες των εκτυπωμένων!

Γιατί να επιλέξω paperless προσκλητήριο;

1. Χαμηλότερο κόστος
Το συνολικό κόστος των ψηφιακών προσκλητηρίων κοστολογείται αποκλειστικά και μόνο βάσει της custom σχεδίασης της μακέτας!

2. Λιγότερη ταλαιπωρία
Με το paperless προσκλητήριο, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο! Απλώς σκεφτείτε το χρόνο που χρειάζεστε για την αναγραφή των παραληπτών στους φακέλους και το χρόνο του μοιράσματος… Με το ψηφιακό προσκλητήριο τίποτα πλέον από αυτά δεν αποτελεί χαμένο χρόνο!

3. Οι απαντήσεις RSVP είναι εύκολες
Αποστέλλοντας μία paperless πρόσκληση, είναι πολύ πιο εύκολο για τον κάθε καλεσμένο με μία απλή απάντηση στο μήνυμά σας, να σας απαντήσει αν και πόσοι θα έρθουν, χωρίς να “κρέμεστε” ώρες στα τηλέφωνα προσπαθώντας να τους βρείτε και να σας απαντήσουν.


Πώς να στείλω τα paperless
προσκλητήρια;
Ανάλογα με τους καλεσμένους σας, μπορείτε να επιλέξετε το viber, what’s up ή email για να στείλετε την πρόσκλησή σας. Μετά το τέλος του σχεδιασμού, μπορούμε να σας αποστείλουμε το προσκλητήριό σας σε οποιαδήποτε συμβατή μορφή επιθυμείτε, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής του!