Κατασκευή Eshop

Η επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από  τον σωστό σχεδιασμό του. Η ομάδα της InDesignWebs σας δίνει σε αυτό το άρθρο  χρήσιμες συμβουλές για να σχεδιάσετε με επιτυχία τo δικό σας e-shop, αλλά και να το προωθήσετε σωστά στην αγορά.

Καταρχάς, αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι ένα πετυχημένο e-shop οφείλει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:

  • Θα πρέπει να έχει άριστη εμπειρία χρήστη (user experience). Για να συμβεί αυτό, το e-shop σας θα πρέπει να δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα, η οποία εξασφαλίζει γρήγορο χρόνο φόρτισης, αλλά και να είναι καλαίσθητο και εύκολο στη χρήση
  • Δεύτερον, θα πρέπει να είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, δηλαδή να εμφανίζεται όσο το δυνατόν υψηλότερα στο google.
  • Τρίτον, θα πρέπει να σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε εύκολα τα προϊόντα που πουλάτε, τοποθετώντας τα μαζικά στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η ομάδα της InDesignWebs μπορεί να σας υποστηρίξει και να σας προσφέρει λύσεις σε κάθε στάδιο της κατασκευής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Από την κατοχύρωση του domain name της επιχείρησής σας έως τον σχεδιασμό και την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, η ομάδα της InDesignWebs εγγυάται την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησής της.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος